• Leuk Doopfeest bij Korbeek-Lo
  • Leuk Doopfeest bij Korbeek-Lo
  • Leuk Doopfeest bij Korbeek-Lo

Doopfeest Korbeek-Lo

Doopfeest Korbeek-Lo

Het Posthof, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Korbeek-Lo.

Op zoek naar een doopfeest in een fijne idyllische setting bij Korbeek-Lo? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw doopfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feesten (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes nabij Korbeek-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met het bekwame team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.