• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Doopfeest Kessel-Lo

Doopfeest Kessel-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor doopfeesten bij Kessel-Lo.

Op zoek naar een doopfeest in een prachtige landelijke locatie bij Kessel-Lo? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een doopfeest.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor diverse events (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw doopfeest nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Kessel-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kessel-Lo is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.