• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Kersbeek

Doopfeest Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor doopfeesten bij Kersbeek.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Kersbeek in een fijne idyllische locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Kersbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw doopfeest net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes bij Kersbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte doopfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals doopfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kersbeek is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.