• Uniek Doopfeest bij Hoegaarden
  • Uniek Doopfeest bij Hoegaarden
  • Uniek Doopfeest bij Hoegaarden

Doopfeest Hoegaarden

Doopfeest Hoegaarden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor doopfeesten bij Hoegaarden.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Hoegaarden in een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw doopfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Hoegaarden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Hoegaarden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.