• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Heverlee

Doopfeest Heverlee

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor doopfeesten bij Heverlee.

Bent u op zoek naar een mooie setting voor een doopfeest bij Heverlee? Wilt u een doopfeest organiseren op een geweldige landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Heverlee zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw doopfeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol aangekleed voor alle soorten evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Heverlee en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte doopfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Heverlee is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.