• Prachtig Doopfeest nabij Herent
  • Prachtig Doopfeest nabij Herent
  • Prachtig Doopfeest nabij Herent

Doopfeest Herent

Doopfeest Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor doopfeesten bij Herent.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Herent in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Herent zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor diverse evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Herent en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra cachet geven. Het is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Herent. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.