• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Doopfeest Hakendover

Doopfeest Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor doopfeesten bij Hakendover.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Hakendover in een oogverblindende landelijke locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een doopfeest.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Hakendover en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw doopfeest net dat tikkeltje extra verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Hakendover. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals doopfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Hakendover is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.