• Fantastisch Doopfeest nabij Haasrode
  • Fantastisch Doopfeest nabij Haasrode
  • Fantastisch Doopfeest nabij Haasrode

Doopfeest Haasrode

Doopfeest Haasrode

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor doopfeesten bij Haasrode.

Op zoek naar een doopfeest in een fraaie landelijke setting bij Haasrode? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een doopfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Haasrode zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Haasrode en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Haasrode. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Haasrode is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.