• Fantastisch Doopfeest nabij Haacht
  • Fantastisch Doopfeest nabij Haacht
  • Fantastisch Doopfeest nabij Haacht

Doopfeest Haacht

Doopfeest Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor doopfeesten bij Haacht.

Op zoek naar een doopfeest in een aangename landelijke locatie bij Haacht? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haacht zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw doopfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Haacht en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes nabij Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.