• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Doopfeest Glabbeek

Doopfeest Glabbeek

Het Posthof, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Glabbeek.

Op zoek naar een doopfeest in een wondermooie landelijke locatie bij Glabbeek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Glabbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feesten (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is één van de mooiste plaatjes nabij Glabbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met het professionele team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Glabbeek is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.