• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Doopfeest Gingelom

Doopfeest Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor doopfeesten bij Gingelom.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Gingelom in een geweldige idyllische droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Gingelom zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw doopfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Gingelom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat tikje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Gingelom. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals doopfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.