• Prachtig Doopfeest nabij Budingen
  • Prachtig Doopfeest nabij Budingen
  • Prachtig Doopfeest nabij Budingen

Doopfeest Budingen

Doopfeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Budingen.

Op zoek naar een doopfeest in een lieflijke landelijke setting bij Budingen? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Budingen en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes bij Budingen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte doopfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Budingen is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.