• Uniek Doopfeest nabij Boutersem
  • Uniek Doopfeest nabij Boutersem
  • Uniek Doopfeest nabij Boutersem

Doopfeest Boutersem

Doopfeest Boutersem

Het Posthof, een prachtlocatie voor doopfeesten bij Boutersem.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Boutersem in een lieflijke idyllische locatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een doopfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Boutersem zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de meest idyllische plaatjes bij Boutersem. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Boutersem is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.