• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Doopfeest Borlo

Doopfeest Borlo

Het Posthof, een prachtsetting voor doopfeesten bij Borlo.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Borlo in een aangename idyllische locatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een doopfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Borlo zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Borlo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte doopfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Borlo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.