• Mooi Doopfeest bij Blanden
  • Mooi Doopfeest bij Blanden
  • Mooi Doopfeest bij Blanden

Doopfeest Blanden

Doopfeest Blanden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor doopfeesten bij Blanden.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Blanden in een mooie idyllische droomlocatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Blanden zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes nabij Blanden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Blanden is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.