• Uniek Doopfeest nabij Binkom
  • Uniek Doopfeest nabij Binkom
  • Uniek Doopfeest nabij Binkom

Doopfeest Binkom

Doopfeest Binkom

Het Posthof, een gedroomde plek voor doopfeesten bij Binkom.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Binkom in een prachtige idyllische droomlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Binkom zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes nabij Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Binkom is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.