• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Bierbeek

Doopfeest Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor doopfeesten bij Bierbeek.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Bierbeek in een fraaie landelijke droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol ingericht voor diverse evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Bierbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes nabij Bierbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Bierbeek is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.