• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Bekkevoort

Doopfeest Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor doopfeesten bij Bekkevoort.

Op zoek naar een doopfeest in een geweldige landelijke locatie bij Bekkevoort? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een doopfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol ingericht voor diverse feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes nabij Bekkevoort. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Bekkevoort is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.