• Leuk Communiefeest nabij Winksele
  • Leuk Communiefeest nabij Winksele
  • Leuk Communiefeest nabij Winksele

Communiefeest Winksele

Communiefeest Winksele

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor communiefeesten bij Winksele.

Op zoek naar een communiefeest in een prachtige idyllische setting bij Winksele? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Winksele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Winksele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals communiefeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Winksele is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.