• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Communiefeest Wilsele

Communiefeest Wilsele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor communiefeesten bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtlocatie voor een communiefeest bij Wilsele? Wilt u een communiefeest organiseren op een wondermooie landelijke prachtlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wilsele zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Wilsele en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw communiefeest nog net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Wilsele. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wilsele is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.