• Fantastisch Communiefeest bij Wever
  • Fantastisch Communiefeest bij Wever
  • Fantastisch Communiefeest bij Wever

Communiefeest Wever

Communiefeest Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Wever.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke droomplek voor een communiefeest bij Wever? Wil u een communiefeest organiseren op een fijne landelijke plek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wever zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Wever en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes bij Wever. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wever is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.