• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Communiefeest Wange

Communiefeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor communiefeesten bij Wange.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Wange in een fraaie idyllische locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wange zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Wange en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plaatjes nabij Wange. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Wange is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.