• Mooi Communiefeest nabij Vlaams-Brabant
  • Mooi Communiefeest nabij Vlaams-Brabant
  • Mooi Communiefeest nabij Vlaams-Brabant

Communiefeest Vlaams-Brabant

Communiefeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een droomlocatie voor communiefeesten bij Vlaams-Brabant.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Vlaams-Brabant in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw communiefeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende events (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes bij Vlaams-Brabant. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.