• Mooi Communiefeest bij Velm
  • Mooi Communiefeest bij Velm
  • Mooi Communiefeest bij Velm

Communiefeest Velm

Communiefeest Velm

Het Posthof, een gedroomde locatie voor communiefeesten bij Velm.

Op zoek naar een communiefeest in een wondermooie landelijke setting bij Velm? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Velm zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Velm en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes nabij Velm. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Velm is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.