• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Communiefeest Tienen

Communiefeest Tienen

Het Posthof, een droomlocatie voor communiefeesten bij Tienen.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Tienen in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw communiefeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle events (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Tienen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes nabij Tienen. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.