• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Communiefeest Sint-Truiden

Communiefeest Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor communiefeesten bij Sint-Truiden.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Sint-Truiden in een chique landelijke droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle communiefeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde communiefeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Sint-Truiden is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.