• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Communiefeest Rotselaar

Communiefeest Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Rotselaar.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een communiefeest bij Rotselaar? Wilt u een communiefeest organiseren op een mooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Rotselaar en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes bij Rotselaar. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Rotselaar is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.