• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Communiefeest Pellenberg

Communiefeest Pellenberg

Het Posthof, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Pellenberg.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Pellenberg in een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Pellenberg en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Pellenberg. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Pellenberg is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.