• Prachtig Communiefeest nabij Oplinter
  • Prachtig Communiefeest nabij Oplinter
  • Prachtig Communiefeest nabij Oplinter

Communiefeest Oplinter

Communiefeest Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor communiefeesten bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een fijne locatie voor een communiefeest bij Oplinter? Wil u een communiefeest organiseren op een fraaie idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Oplinter zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Oplinter en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Oplinter. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Oplinter is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.