• Leuk Communiefeest bij Neerwinden
  • Leuk Communiefeest bij Neerwinden
  • Leuk Communiefeest bij Neerwinden

Communiefeest Neerwinden

Communiefeest Neerwinden

Het Posthof, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een communiefeest bij Neerwinden? Wil u een communiefeest organiseren op een mooie idyllische prachtlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Neerwinden zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Neerwinden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Neerwinden is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.