• Prachtig Communiefeest nabij Lubbeek
  • Prachtig Communiefeest nabij Lubbeek
  • Prachtig Communiefeest nabij Lubbeek

Communiefeest Lubbeek

Communiefeest Lubbeek

Het Posthof, een prachtplek voor communiefeesten bij Lubbeek.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een communiefeest bij Lubbeek? Wil u een communiefeest organiseren op een wondermooie idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Lubbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de buurt van Lubbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals communiefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.