• Prachtig Communiefeest nabij Lovenjoel
  • Prachtig Communiefeest nabij Lovenjoel
  • Prachtig Communiefeest nabij Lovenjoel

Communiefeest Lovenjoel

Communiefeest Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor communiefeesten bij Lovenjoel.

Op zoek naar een communiefeest in een geweldige idyllische setting bij Lovenjoel? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals communiefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Lovenjoel is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.