• Mooi Communiefeest bij Linter
  • Mooi Communiefeest bij Linter
  • Mooi Communiefeest bij Linter

Communiefeest Linter

Communiefeest Linter

Het Posthof, een prachtplek voor communiefeesten bij Linter.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Linter in een chique idyllische locatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Linter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Linter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de mooiste plekjes nabij Linter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Linter is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.