• Leuk Communiefeest bij Linde
  • Leuk Communiefeest bij Linde
  • Leuk Communiefeest bij Linde

Communiefeest Linde

Communiefeest Linde

Het Posthof, een prachtplek voor communiefeesten bij Linde.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke locatie voor een communiefeest bij Linde? Wil u een communiefeest organiseren op een mooie landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linde zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikje extra bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Linde. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals communiefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linde is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.