• Leuk Communiefeest bij Leuven
  • Leuk Communiefeest bij Leuven
  • Leuk Communiefeest bij Leuven

Communiefeest Leuven

Communiefeest Leuven

Het Posthof, een toplocatie voor communiefeesten bij Leuven.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Leuven in een fijne landelijke droomlocatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Leuven zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw communiefeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Leuven en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Leuven. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Leuven is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.