• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Communiefeest Landen

Communiefeest Landen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Landen.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Landen in een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Landen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Landen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte communiefeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals communiefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Landen is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.