• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Communiefeest Kortenbos

Communiefeest Kortenbos

Het Posthof, een prachtplek voor communiefeesten bij Kortenbos.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Kortenbos in een chique landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Kortenbos en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de buurt van Kortenbos. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% afgewerkte communiefeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kortenbos is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.