• Uniek Communiefeest bij Kortenaken
  • Uniek Communiefeest bij Kortenaken
  • Uniek Communiefeest bij Kortenaken

Communiefeest Kortenaken

Communiefeest Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Kortenaken.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Kortenaken in een mooie idyllische locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes nabij Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde communiefeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kortenaken is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.