• Prachtig Communiefeest bij Korbeek-Lo
  • Prachtig Communiefeest bij Korbeek-Lo
  • Prachtig Communiefeest bij Korbeek-Lo

Communiefeest Korbeek-Lo

Communiefeest Korbeek-Lo

Het Posthof, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Korbeek-Lo.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Korbeek-Lo in een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten events (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals communiefeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.