• Prachtig Communiefeest nabij Kessel-Lo
  • Prachtig Communiefeest nabij Kessel-Lo
  • Prachtig Communiefeest nabij Kessel-Lo

Communiefeest Kessel-Lo

Communiefeest Kessel-Lo

Het Posthof, een prachtlocatie voor communiefeesten bij Kessel-Lo.

Op zoek naar een communiefeest in een bekoorlijke idyllische setting bij Kessel-Lo? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw communiefeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende events (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat beetje extra geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes nabij Kessel-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.