• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Communiefeest Kersbeek

Communiefeest Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor communiefeesten bij Kersbeek.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Kersbeek in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Kersbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes nabij Kersbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals communiefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.