• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Communiefeest Kampenhout

Communiefeest Kampenhout

Het Posthof, een gedroomde locatie voor communiefeesten bij Kampenhout.

Bent u op zoek naar een mooie prachtplek voor een communiefeest bij Kampenhout? Wilt u een communiefeest organiseren op een bekoorlijke idyllische droomplek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Kampenhout zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Kampenhout en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is één van de mooiste plaatjes bij Kampenhout. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kampenhout is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.