• Uniek Communiefeest bij Hoegaarden
  • Uniek Communiefeest bij Hoegaarden
  • Uniek Communiefeest bij Hoegaarden

Communiefeest Hoegaarden

Communiefeest Hoegaarden

Het Posthof, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Hoegaarden.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Hoegaarden in een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Hoegaarden zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende feesten (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Hoegaarden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Hoegaarden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals communiefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.