• Uniek Communiefeest bij Heverlee
  • Uniek Communiefeest bij Heverlee
  • Uniek Communiefeest bij Heverlee

Communiefeest Heverlee

Communiefeest Heverlee

Het Posthof, een prachtsetting voor communiefeesten bij Heverlee.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige plek voor een communiefeest bij Heverlee? Wil u een communiefeest organiseren op een aangename landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Heverlee zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de buurt van Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Heverlee is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.