• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Communiefeest Herent

Communiefeest Herent

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor communiefeesten bij Herent.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtplek voor een communiefeest bij Herent? Wilt u een communiefeest organiseren op een prachtige landelijke droomplek? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Herent zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Herent en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes nabij Herent. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals communiefeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.