• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Communiefeest Hakendover

Communiefeest Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor communiefeesten bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een communiefeest bij Hakendover? Wil u een communiefeest organiseren op een wondermooie idyllische droomlocatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Hakendover zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Hakendover en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw communiefeest nog net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Hakendover. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Hakendover is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.