• Fantastisch Communiefeest nabij Haasrode
  • Fantastisch Communiefeest nabij Haasrode
  • Fantastisch Communiefeest nabij Haasrode

Communiefeest Haasrode

Communiefeest Haasrode

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Haasrode.

Bent u op zoek naar een fijne droomplek voor een communiefeest bij Haasrode? Wil u een communiefeest organiseren op een lieflijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Haasrode zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Haasrode en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes nabij Haasrode. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haasrode is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.