• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Communiefeest Haacht

Communiefeest Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Haacht.

Bent u op zoek naar een mooie plek voor een communiefeest bij Haacht? Wilt u een communiefeest organiseren op een fijne landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Haacht zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw communiefeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de meest idyllische plekjes nabij Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte communiefeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.