• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Communiefeest Glabbeek

Communiefeest Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Glabbeek.

Bent u op zoek naar een oogverblindende plek voor een communiefeest bij Glabbeek? Wilt u een communiefeest organiseren op een fijne idyllische plek? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Glabbeek zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat tikje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Glabbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Glabbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.