• Fantastisch Communiefeest bij Gingelom
  • Fantastisch Communiefeest bij Gingelom
  • Fantastisch Communiefeest bij Gingelom

Communiefeest Gingelom

Communiefeest Gingelom

Het Posthof, een toplocatie voor communiefeesten bij Gingelom.

Op zoek naar een communiefeest in een geweldige idyllische locatie bij Gingelom? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Gingelom zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Gingelom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals communiefeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.